بسیاری از اشخاص معتقدند که ذرت، کالری و قند زیادی دارد. خوب است بدانید که کالری آن، درست مثل کالری یک عدد سیب و قند آن، یک چهارم قند یک عدد سیب می باشد.نکته دیگر درباره ریزمغذی های موجود در ذرت می باشد که خیلی های گمان می کنند
![خواص شگفت انگیز و جالب ذرت ,[categoriy]](http://cdn34.akairan.com/files/images/20166/201662918935690171a.jpg)
به گزارش آکاایران: این ریزمغذی ها با پختن از بین می روند. بد نیست در این مورد هم بدانید که فعالیت آنتی اکسیدان های ضد سرطان و ضد بیماری های قلبی موجود در ذرت، با پختن افزایش پیدا می کند و ارزش تغذیه ای آن با حرارت دیدن، بالاتر می رود و در این زمینه بسیار تاثیر گذار است.اگر فکر می کنید که ارزش تغذیه ای ذرت پایین می باشد ،
![خواص شگفت انگیز و جالب ذرت ,[categoriy]](http://cdn34.akairan.com/files/images/20166/201662918935690852a.jpg)
باید بدانید که لوتئین و زیگزانتین موجود در آن، کمک بزرگی به حفظ سلامت و قدرت بینایی ما می کنند. بد نیست بدانید که هر فنجان ذرت تازه، حدود ۴ گرم هم فیبر غذایی دارد. از این رو، می توان حجم متعادلی از ذرت را در تابستان که فصل این سبی پرطرفدار است، بدون دغدغه مصرف کرد.
دیدگاهها
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است.