گیاهان کاهش دهنده وزن
برای کاهش وزن باید غذای کمتری مصرف کنید، هفته ای ۳بار یا بیشتر به فعالیت جسمی بپردازید. همچنین مصرف گیاهان باعث تسریع روند سوخت و ساز، تنظیم میزان قند خون و سم زدایی از بدن می شود که به کاهش وزن کمک می کند.
داروهای گیاهی کاهنده کلسترول
برای ثابت نگه داشتن وزن، از گیاهان کاهش دهنده کلسترول استفاده کنید. البته ناگفته نماند، علاوه بر مصرف گیاهان، اتخاذ یک برنامه غذایی کم چرب نیز مهم است.
خواص سیاه دانه
سیاه دانه دارای خواص درمانی بسیاری است. در احایث و روایات اسلامی نیز آمده است که :
" سیاه دانه دوای هر بیماری و دردی است ، به جز مرگ."
گیاهان انرژی زا
گیاهان انرژی زا، علاوه بر ایجاد انرژی، سلامت و تعادل سیستم دفاعی بدن را نیز بهبود می بخشد.
گیاهانی که سلول های سرطانی را از بین می برد
نتایج تحقیقات متعدد نشان می دهد برخی از گیاهان در درمان سرطان موثر است.اگر بیماری شما سرطان تشخیص داده شده است، با پزشک خود درباره استفاده از گیاهان دارویی مشورت کنید.به نقل از سایت «Readers Digest» همه سلول های سرطانی شبیه به هم نیست. سرطان ممکن است روی هر عضوی از بدن تاثیر بگذارد. سلول ها در یک قسمت از بدن جهش پیدا می کند و از کنترل خارج می شود و در قسمت های دیگر پخش می شود.تقریباً همه سلول های سرطانی رشد سریعی دارد اما درمان آن به نوع سرطان، مرحله بیماری و قسمتی از بدن که درگیر بیماری است، ارتباط دارد، برخی از انواع سرطان ها تنها از طریق شیمی درمانی یا دارو درمان می شود، در حالی که برخی از انواع آن به جراحی، پرتودرمانی، شیمی درمانی یا هر دو نیاز پیدا می کند. در این زمینه محققان روی گیاهان زیادی مطالعه و تاثیر آن ها را روی بهبود سرطان بررسی کرده اند.محققان امیدوارند که بتوانند از گیاهان برای درمان سرطان بیشتر از گذشته بهره بگیرند.در ادامه مطلب به برخی از این گیاهان اشاره می کنیم.
کاهش چربی خون با گیاهان دارویی
سطح بالای چربی یا کلسترول خون میتواند باعث عوارضی مانند آترواسکلروز (سفت و شکسته شدن عروق)، فشار خون بالا، بیماریهای قلبی و عروقی، افزایش شانس ابتلا به سکته مغزی، کبد چرب و... شود.
بیماریها را به دست اکالیپتوس بسپارید
بیماریها را به دست اکالیپتوس بسپارید
تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نیش حشرات و غیره. اکالیپتوس درمان طبیعی برای همهی این مشکلات محسوب میشود.
اکالیپتوس درخت بومی استرالیاست. جالب است بدانید که ریشهی این درخت سه برابر وزن خود، آب جذب میکند. جوشاندهی این گیاه، بخور، روغن و برگهای آن معجزه میکنند.
تب، سرفه، کیپ شدن بینی، عفونت ادراری، روماتیسم، نیش حشرات و غیره. اکالیپتوس درمان طبیعی برای همهی این مشکلات محسوب میشود.
با ما باشید تا با گوشه ای از خواص معجزه گر اکالیپتوس آشنا شوید.
درمان سوء هاضمه با این 7 گیاه
درمان سوء هاضمه با این 7 گیاه
از جمله دلایل شایع سوء هاضمه عبارتند از پرخوری، تند خوردن، مصرف غذاهای چرب، مصرف زیاد کافئین، مصرف زیاد الکل، مصرف زیاد شکلات، عصبانیت و شوک عاطفی.
تمامی این موارد منجر به سوء هاضمه و بروز علائمی نظیر آروغ زدن، سوزش و درد سر دل و نفخ و حالت تهوع می شود.
گیاه درمانی به روش کودکانه
بسیاری از ما ترجیح میدهیم برای درمان بیماریهای ساده و اختلالهای کودک یا نوزاد تازهرسیدهمان به جای استفاده از داروهای شیمیایی و شیوههای تهاجمی روشهای درمانی طب مدرن از شیوههای طبیعی و سنتی استفاده کنیم. شاید این دیدگاه را به طور ناخودآگاه از عطر دمنوشها و جوشاندههای گیاهی مادربزرگهایمان در ذهن داریم که چگونه با یک چای گیاهی ساده دلدردهای دوران کودکیمان را فراموش میکردیم و بهبود مییافتیم.
5 خاصیت فوقالعادهی برگ زیتون
برگهای درخت زیتون از دوران باستان برای مقاصد پزشکی مورد استفاده بوده است، و پژوهشهای آزمایشگاهی مدرن نشاندهنده آن است که عصاره برگ زیتون دارای خواص ضدباکتریایی، ضدالتهابی، و آنتیاکسیدان است.
1- برگ زیتون برای مقابله با چاقی مفید است
یک پژوهش جدید نشان داده است که یک فنجان قهوه به همراه عصاره برگ زیتون میتواند برای مقابله با چاقی مفید باشد. در این پژوهش محققان به موشهای آزمایشگاهی رژیم غذایی حاوی کربوهیدرات و چربی زیاد به مدت هشت هفته دادند تا این که موشها به سندرم متابولیک دچار شدند. سپس به این موشها قهوه غنی شده با عصاره برگ زیتون به مدت هشت هفته دیگر خورانده شد. پژوهشگران متوجه شدند که بعد از مصرف این نوشیدنی، علائمی از بهبودی در قلب و عروق، کبد و بهبود علائم متابولیکی در موشها مشاهده شد اما در موشهایی که قهوه معمولی مصرف کرده بودند، این علائم بهبود دیده نشد. لیندسی براون، محقق دانشگاه کویینز ماری جنوبی، در این پژوهش گفت: عصاره برگ زیتون به دلیل خواص ضد التهابی که دارد، وزن را کاهش میدهد. به گزارش روزنامه ساندی مورنینگ هرالد، نقش التهاب به عنوان عاملی که موجب ذخیره چربی میشود مجوز مطالعات در زمینه چاقی در سراسر دنیا است.
2- عصاره برگ زیتون و کنترل فشار خون
تحقیقات نشان میدهد از آن جایی که برگ زیتون، عوامل زمینهای فشار خون مثل چاقی، کلسترول خون و قند خون را کنترل میکند، میتواند باعث کاهش فشار خون نیز شود. مردم منطقه مدیترانه کمتر از سایر مناطق دنیا به بیماریهای قلبی- عروقی مبتلا میباشند. یکی از دلایل آن را مصرف فرآوردههای مختلف زیتون میدانند. قسمتهای مورد استفاده زیتون، روغن، میوه و برگ آن است. از بین این قسمتها، برگ زیتون دارای خواص مفید بیشتری است؛ زیرا در هنگام تهیه، مواد مۆثره آن کمتر آسیب میبیند. از طرفی از نظر اقتصادی مقرون به صرفهتر است. گرچه بر حسب عادات غذایی، فرد میتواند از میوه و روغن زیتون نیز به صورت موازی استفاده کند.
نحوه استفاده از برگ زیتون
برگ زیتون را میتوانید به دو صورت استفاده کنید:
1- روزی دو بار همانند چای آن را دم کرده و میل کنید.
2- روزی یک بار به میزان یک قاشق غذاخوری از آن را به سالاد اضافه کنید.
در نظر داشته باشید که طعم برگ زیتون کمی تلخ است. برای برطرف کردن طعم تلخ آن میتوانید از یک شیرینکننده یا طعمدهنده مناسب مانند نعناع استفاده نمایید. ضمناً یکی از فرآوردههای این محصول کپسول زیتونکس میباشد که از عصاره برگ درخت زیتون تهیه شده است. این محصول باعث گشادی عروق، ممانعت از تجمع پلاکتها و دفع ادرار میشود. در نتیجه برای کاهش فشار خون و حفظ سلامت قلب و عروق میتواند قابل توصیه باشد. همچنین عرق برگ زیتون هم محصولی دیگر از برگ زیتون میباشد که میتواند روزی دو فنجان صبح و عصر میل شود.
تحقیقی در این زمینه
به گزارش خبرگزاری رویترز در یک بررسی که نتایج آن در نشریه Phytotherapy Research منتشر شده است، 20 جفت دوقلوی همسان که دچار فشار خون بالای «حدمرزی»(فشار خون بالاتر از حد مطلوب 120 روی 80 اما پایینتر از حد 140 روی 90 که ملاک تشخیص فشار خون بالا است.) بودند، مورد بررسی قرار گرفتند.
یک عضو هر جفت دوقلو قرصهای حاوی عصاره برگ زیتون دریافت میکرد، در حالی که دیگری مکملی دریافت نمیکرد، اما توصیههای سبک زندگی برای کاهش فشار خون به او ارائه میشد که رویکرد استاندار به فشار خون بالای حد مرزی است.
نیمی از مصرفکنندگان مکمل 500 میلیگرم عصاره برگ زیتون در روز دریافت میکردند، و نیم دیگر 1000 میلیگرم عصاره مصرف میکردند.
پس از هشت هفته مشخص شد که مصرفکنندگان مکمل با دوز بالا کاهش قابل توجهی در فشار خونشان پیدا کردهاند. به طوری که فشار خون آنها از میانگین 137 روی 80 به 126 روی 76 رسید. همچنین میانگین اندازه کلسترول «بد» یا LDL آنها افت کرده بود. بر عکس در دوقلوهایی که هیچ مکملی دریافت نکرده بودند، تغییرات قابلتوجهی در فشارخون به وجود نیامده بود.
3- برگ زیتون ضد سرطان است
گروهی از محققان دانشگاه کوردوبا واقع در جنوب اسپانیا ثابت کردند که برگ درخت زیتون اثر ضد سرطانی دارد و در درمان سرطان خون موثر است. محققان اسپانیایی امروز گفتند که تازگی اصلی این مطالعه در شناسایی و اندازه گیری ترکیبات طبیعی موسوم به «فنول» ها در برگهای زیتون میباشد. در این مطالعه از «مگس سرکه» استفاده و مشاهده کردند که عصاره برگ زیتون در این مگس، حشره را نسبت به صدمات فرسودگی سلولی محافظت میکند. مطالعات همچنین ثابت کردند که عصاره برگ زیتون خواص ضد سرطانی و کشنده سلولهای توموری دارد و آن را برای درمان سرطان خون در چندین نفر استفاده کردند. این در حالی است که کارخانجات تا به حال برگ زیتون را دور میانداختند و یا آن را برای تولید انرژی استفاده میکردند.
4- برگ زیتون؛ ضد میکروب و قارچ
برگ زیتون خاصیت ضد میکروب و قارچ دارد. آزمایشها بر روی حیوانات نشان میدهد از خواص برگ زیتون، آنتی اکسیدان، ضد میکروب و قارچ ویروس تبخال است.
5-برگ زیتون قند خون را نیز کاهش میدهد
برای این کار، بر روی 8 گرم خرد شدهی برگ، یک استکان آب ریخته و مدت 5 تا 10 دقیقه میجوشانیم و سپس صاف کرده و پس از سرد شدن میل میکنیم، این مقدار را میتوان 3 یا 4 بار در روز تکرار کرد.
تحقیقی در این زمینه
برگ گیاه زیتون میتواند مانند گلوکز، میزان ترشح انسولین از پانکراس را در محیط برون تنی افزایش دهد و با افزایش ترشح انسولین، باعث کاهش قندخون و رسیدن آن به سطح نرمال در بیماران دیابتی شود. دکتر شریف پور محمدی عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمان که به همراه گروهی از استادان و دانشجویان رشته داروسازی در قالب یک طرح تحقیقاتی به این نتایج دست یافته است، تصریح کرد: هدف از انجام این تحقیق، مشاهده اثرات عصاره متانولی برگ گیاه زیتون در غلظتهای متفاوت به میزان انسولین ترشح شده از جزایر لانگرهانس در حضور گلوکز بوده است. وی ادامه داد: کشف تأثیرات و محل اثر گیاهان پایین آورنده قند خون میتواند به انتخاب گیاه برای درمان دیابت نوع 1 و 2 کمک کند. یکی از مکانیسمهای پیشنهادی در این زمینه، از طریق اثرگذاری روی سلولهای جزایر لانگرهانس پانکراس است زیرا تحریک این سلولها برای ترشح بیشتر انسولین، باعث افزایش متابولیسم قند خون میشود.
ترشح انسولین در خون باعث میشود گلوکز به عنوان سوخت در اختیار سلولهای بدن قرار گیرد، اما در یک فرد دیابتی ممکن است ترشح انسولین کمتر از میزان ترشح در یک فرد عادی باشد و بنابراین گلوکز بیش از میزان نیاز در خون باقی میماند و در واقع فرد به دیابت مبتلا میشود در واقع دیابت نوعی بیماری مزمن غیرواگیر است که در آن بدن قادر به ساخت و یا استفاده از انسولین نیست. وقتی ترکیبی چه شیمیایی و چه گیاهی، برای کاهش میزان قند خون مورد استفاده قرار میگیرد، با انجام فرآیندهایی در معده، روده، کبد، جریان خون و بسیاری از بافتهای بدن، سبب پایین آمدن گلوکز میشود اما به طور 100 درصد نمیتوان گفت که این اتفاق در پانکراس افتاده است یا خیر. پانکراس انسولین ترشح میکند و انسولین نیز به مصرف گلوکز در بدن کمک میکند. بنابراین برای یافتن محل اثر برگ گیاه زیتون، در جزایر لانگرهانس پانکراس تحقیقاتی در محیط برون تنی صورت گرفت. وی ادامه داد: برای این منظور ترکیبات برگ گیاه زیتون Olea europaea از خانواده Oleaceae مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس یافته های به دست آمده، برگ این گیاه دارای توانایی کاهش قند، کلسترول و اسید اوریک خون است. هم چنین مصرف این برگ از فشار خون بالا و ابتلا به آترواسکلروز جلوگیری میکند و مقاومت به انسولین را در حیوانات آزمایشگاهی بهبود میبخشد. این محقق درباره اثر غلظتهای مختلف عصاره متانولی برگ گیاه زیتون بر انسولین ترشح شده از جزایر لانگرهانس پانکراس تصریح کرد: نتایج آزمایشها نشان داده است که برگ درخت زیتون سبب افزایش ترشح انسولین از جزایر لانگرهانس میشود به گونه ای که در غلظت یک صدم، به طور متوسط 38 درصد و در غلظت 5 صدم، 57 درصد افزایش مشاهده شد.
اسطوخودوس تاثیرگذار در رفع بوی بد دهان
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: استفاده از دهان شویه اسطوخودوس برای رفع بوی بد دهان مفید خواهد بود.
اصغر نقشی افزود: گل های اُسطوخودوس و پیکر رویشی آن یعنی برگها و سرشاخه های جوان آن، حاوی مواد موثره دارویی است.
وی تشریح کرد: از دَمکرده گُل اُسطوخودوس برای رفع خستگی عصبی و رفع قولنج نیز می توان استفاده کرد.
نقشی اسطوخودوس را برای درمان ناراحتی های گوارشی موثر دانست و ادامه داد: این گیاه همانند گیاهان تیره نعناع به دلیل بهره بردن از برخی اسانس ها ناراحتی های دستگاه گوارش را درمان می کند.
کارشناس مسئول گیاها دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: دَمکرده سرشاخه گلدار اسطوخودوس را برای رفع سوءهاضمه، تقویت معده، بی اشتهایی و... توصیه نموده اند.
وی اظهار کرد: مواد موثره اُسطوخودوس تقویت کننده سیستم عصبی، ضدباکتری، ضددرد و شل کننده عضلات محسوب می شوند.
ایشان بهره گیری از این گیاه دارویی را برای التیام میگرن مثمرثمر عنوان کرد و افزود: با روغن ماساژ تهیه شده از روغن اسطوخودوس ماساژ شقیقه ها و پشت گردن تا برطرف شدن سردردهای تنشی یا نشانه های اولیه میگرن تاثیرگذار عنوان شده است.
نقشی با توصیه ای به استفاده از این گیاه دارویی برای رفع آفتاب سوختگی تاکید کرد: برای آفتاب سوختگی یا تاول می توان از چند قطره از روغن اُسطوخودوس به همراه مقداری آب استفاده کرد.
نکات تغذیهای جلبک کلرلا و تاثیر آن بر سلامت
جلبک کلرلا، یک جلبک تک سلولی است که در آبهای تازه میروید. کلرلا به علت میزان بالای کلروفیل موجود در آن، بویی شبیه به علف یا چمن دارد. میزان کلروفیل در این جلبک از هر گیاه دیگری در دنیا بیشتر است.
این جلبک میلیاردها سال است که روی کره زمین وجود دارد و یکی از اولین غذاهای موجود در زمین بوده است.
فسیلهایی از کلرلا یافت شده که قدمت آنها به سه میلیارد سال پیش باز میگردد. کلرلا یکی از سالمترین غذاهاست.
کلرلا چگونه پرورش داده میشود؟
کلرلا در استخرهای بزرگ آب تمیز پرورش مییابد. ابتدا آب استخر را یونیزه کرده، سپس از صافی عبور میدهند تا صاف و زلال شود. کلرلا هر 24 ساعت یکبار چهار برابر میشود و این نشانه خلوص ژنتیکی و تأثیر فوقالعاده آن در سلامت انسان است. برای مثال، کلرلا باعث میشود که باکتریهای مفید معده انسان به نام لاکتوباسیلها چهار برابر سریعتر رشد کنند.
آیا میتوان هر نوع جلبکی را خورد؟
بیش از 70000 نوع جلبک وجود دارد که بعضی از آنها بسیار مغذی و بعضی بینهایت سمی هستند. کلرلای آب شیرین یکی از انواع خاص جلبک است که خواص مفید فراوانی دارد.
این جلبک چه زمانی کشف شد؟
کلرلا حدوداً اواخر قرن 19 میلادی کشف شد. در دهه 1940 ژاپنیها شروع به مطالعه وسیعتر درباره آن کردند. شهرت امروزه کلرلا بیشتر مرهون تلاش آنها برای شناخت این جلبک است. ژاپنیها بیش از آنچه که آمریکاییان ویتامین C مصرف میکنند، جلبک کلرلا میخورند و این در حالی است که ویتامین C رایجترین ویتامین مصرفی آمریکاییهاست. البته کلرلا قویتر از یک غذای کامل یا هر مولتی ویتامین یا مکمل دیگر است.
کلرلا در کجا یافت میشود؟
تایوان بزرگترین تولیدکننده جلبک کلرلا است و بزرگترین شرکت تولیدکننده آن کلرلا را با دقت بسیار از نظر خلوص و آلودگی باکتریایی آزمایش میکند. این شرکت تنها شرکت دنیاست که اجازه صدور جلبک کلرلا را به ژاپن دارد و مورد تأیید وزارت بهداشت ژاپن میباشد.
اثرات سودمند جلبک کلرلا چه هستند؟
علاوه بر اینکه کلرلا تمام مواد مغذی مورد نیاز بدن را دارد، سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت و آن را کاملاً سمزدایی میکند.
چقدر تحقیقات علمی در مورد جلبک کلرلا انجام شده است؟
کلرلا یکی از مواد غذایی است که بیشترین تحقیقات علمی در مورد آن انجام شده است و بنا بر تصمیم ناسا یکی از اولین گیاهانی خواهد بود که در ایستگاه فضایی پرورش داده خواهد شد. تحقیقات در مورد این جلبک توسط دانشمندان، دانشگاهها، صنایع خصوصی و تولیدکنندگان کلرلا انجام شده و تا جایی که به سلامت انسان مربوط میباشد، تا به حال حتی یک اثر منفی در مورد آن گزارش نشده است.
کلرلا چه خواصی دارد؟
اولین نتیجه مصرف کلرلا گوارش بهتر است؛ به خصوص اگر یبوست و دهان بدبو داشته باشید. هم یبوست و هم بوی بد دهان به راحتی با خوردن کلرلا برطرف میشود. برخی از خواص دیگر کلرلا نیاز به بررسی بیشتری دارد. به طور مثال گفته میشود که میتواند با فلزات سنگین و دیگر مواد صناعی ترکیب شده و آنها را از جریان خون خارج کند؛ ولی برای اثبات این ادعا باید میزان فلزات سنگین خون را قبل و بعد از مصرف کلرلا اندازه گرفت. بسته به میزان مصرف کلرلا سه تا شش ماه طول میکشد که فلزات سنگین از خون خارج شوند.
در چه ساعتی از روز میتوان کلرلا را خورد؟
در هر زمانی از شبانهروز میتوان کلرلا را خورد. مقدار مورد نیاز بدن را میتوان یکجا و یا طی چند نوبت در طول روز مصرف کرد، که البته شکل دوم بهتر است. توصیه میشود کلرلا را 30-20 دقیقه قبل از غذا میل کنید، زیرا به هضم غذا و جذب مواد مغذی کمک میکند. صبح نیز زمان خوبی برای مصرف کلرلا است؛ ولی هرگز آن را بلافاصله قبل یا بعد از قهوه یا نوشابه نخورید، زیرا کافئین بینهایت برای هضم و گوارش آن مضر است.
چرا بهتر است کلرلا را نزدیک زمان غذا خورد؟
از آنجا که کلرلا باعث میشود که باکتریهای معده، موسوم به لاکتوباسیلها، چهار برابر سریعتر از معمول تکثیر شوند، خوردن کلرلا نزدیک زمان غذا، موجب میگردد که گوارش بهتر انجام شود و جذب مواد مغذی نیز افزایش یابد.
کاهش آنزیمهای گوارشی و کمبود اسیدکلریدریک معده از جذب مواد مغذی جلوگیری میکند. کمبود مزمن مواد مغذی و تشکیل و تجمع مواد سمی در بدن و مغز یکی از فاکتورهای مهمی است که برای سلامتی همه افراد و به خصوص سالمندان مشکلاتی ایجاد میکند. برای مثال، در نمونههای مغز تمام افراد مبتلا به آلزایمر سطح بالایی از آلومینیوم مشاهده شده است.
آیا کلرلا در مبارزه با سرطان موثر است؟
اینترفرون یکی از بزرگترین دفاعهای طبیعی بدن علیه سرطان است و مشخص شده که کلرلا تولید اینترفرون را افزایش میدهد. یکی از راههای مبارزه با سرطان استفاده از عناصری است که تولید و فعالیت ماکروفاژها را تحریک میکنند. اینترفرون یکی از ترشحات طبیعی بدن است که به نظر میرسد تحریککننده ماکروفاژها باشد. کلرلا با افزایش اینترفرون باعث تحریک فعالیت سلولهای T و ماکروفاژها شده و توانایی سیستم ایمنی بدن را در مبارزه با سرطان و مهاجمان بیگانه از قبیل باکتریها، ویروسها، مواد شیمیایی و پروتئینهای بیگانه افزایش میدهد. البته درمان سرطان مبحثی پیچیده است که نیاز به بررسی و تحقیق بسیاری دارد.
آیا میتوان کلرلا را به صورت موضعی استفاده کرد؟
میتوان پودر کلرلا را با کمی آب مخلوط کرد و روی بریدگیها و خراشها مالید. عامل رشدی که در کلرلا وجود دارد باعث تأثیر مثبت آن در بافت پوست و درمان سریعتر آن میشود. اگر کسی یک سال به طور مرتب از کلرلا استفاده کند، حتی بدون استفاده موضعی از کلرلا، تأثیر آن را در بهبود زخمها و بریدگیها مشاهده خواهد کرد.
مواد مغذی موجود در کلرلا چه هستند؟
آمینواسیدها (پروتئین)، آنزیمها (از جمله آنزیم پپسین برای گوارش)، ویتامینها، موادمعدنی و کربوهیدراتها از مواد تشکیلدهنده کلرلا میباشند. 60 درصد کلرلا را پروتئین تشکیل میدهد که به صورت اسیدهای آمینه میباشند. 18 تا 22 نوع آمینواسید شناخته شده در کلرلا وجود دارد. پروتئین کلرلا ارزشمندتر از سایر منابع پروتئینی از قبیل گوشت، ماهی و تخممرغ است، زیرا پروتئین این مواد از نوع ثانویه است؛ به این معنا که آمینواسیدها تبدیل به پروتئین شدهاند و بافت تخممرغ و گوشت را تشکیل دادهاند.
وقتی ما غذاهایی چون گوشت را میخوریم، بدن ما پروتئین را میشکند و به آمینواسید تبدیل میکند؛ در حالی که با مصرف کلرلا آمینواسید مستقیماً وارد بدن میشود. به جز کلرلا و اسپیرولینا هیچ منبع طبیعی پروتئین دیگری وجود ندارد که چنین آرایه کامل و متعادلی از آمینواسیدها داشته باشد.
آیا همزمان با مصرف کلرلا باید ویتامین نیز استفاده کرد؟
استفاده از مولتی ویتامین همزمان با کلرلا زیانی ندارد؛ ولی نیاز به این کار هم نیست. کلرلا طیف وسیعی از ویتامینها، مواد معدنی و آنزیمها را دارد.
آیا کلرلا نوع دیگری از ویتامینهاست؟
خیر، کلرلا یک نوع غذا است و با ویتامینها تفاوت دارد. گرچه انواع گوناگونی از ویتامین، مواد معدنی و آنزیمها در آن موجود میباشد، از بسیاری جهات از مکملهای ویتامینی مفیدتر و برتر است؛ زیرا کلرلا طبیعی است و ویتامینها و مواد معدنی و آمینواسیدهای آن به طور طبیعی در یکدیگر آمیخته شدهاند؛ ولی قرصهای ویتامین، مخلوطی از کنسانتره و اسانس هستند که به طور مصنوعی با یکدیگر ترکیب شدهاند. فرمول آنها فقط روی کاغذ با فرمول ویتامینهای طبیعی مشابه است. غذاهایی همچون کلرلا میزان چشمگیری از مواد مغذی را که به طور طبیعی متعادل شدهاند، در اختیار بدن قرار میدهد که هرگز در بدن تجمع نمیکنند و مسمومکننده نیستند.
عامل رشد کلرلا چیست؟
عامل رشد کلرلا مخلوطی از RNA، DNA، آمینواسید، ویتامینها و مواد معدنی است. این ماده باعث رشد سریعتر کودکان میشود و سیستم ایمنی بزرگسالان را تقویت میکند.
چگونه به کمک زنجبیل برونشیت را درمان کنیم؟
یکی از استفاده های دارویی از زنجبیل برای درمان برونشیت با سرفه است. زنجبیل برای درمان سرفه های خشک موثر است.
بدون شک شما نیز در آشپزخانهتان ادویه های مختلفی دارید و از آنها برای خوش طعم کردن غذاها استفاده میکنید. هیچ شکی نیست که زنجبیل نیز پای ثابت این ادویهها است.
این ادویه علاوه بر این که خوش عطر است و طعم خوبی به غذاها میدهد خواص درمانی هم دارد.
در واقع مادربزرگهای ما از این ادویه به عنوان داروی طبیعی و بدون خطر برای درمان برخی از بیماریها استفاده میکردند.
یکی از استفاده های دارویی از زنجبیل برای درمان برونشیت با سرفه است. زنجبیل برای درمان سرفه های خشک موثر است.
آماده کردن این داروی طبیعی هم کار سختی نیست فقط کافی است زنجبیل تازه، زردهی تخم مرغ و مقداری عسل داشته باشید.
100 گرم زنجبیل تازه را پوست کنده و به خوبی بشویید.
زنجبیل را رنده کنید و آن را داخل یک ظرف شیشهای بریزید.
دو قاشق غذاخوری عسل (شهد عسل نه عسل با موم)، مقداری کره و زردهی یک عدد تخم مرغ را هم به ظرف شیشهای اضافه کنید.
مواد را هم بزنید و روی شعلهی ملایم قرار دهید.
بگذارید مواد به مدت حدود سه دقیقه روی شعلهی ملایم با هم مخلوط شود.
سپس اجازه دهید تا خنک شود. ظرف را در یک مکان خنک قرار دهید و اجازه دهید ده دقیقه بماند.
هر روز سه مرتبه و هر بار یک قاشق غذاخوری از این شربت میل کنید. به این ترتیب که یک قاشق صبحها زمانی که ناشتا هستید، یک قاشق دیگر یک ربع قبل از ناهار و قاشق آخر را یک ربع قبل از شام میل کنید. حواستان باشد میزان موادی که گفته شد بیش از این نباشد.
این شربت را میتوانید به مدت 24 ساعت نگه داشته و استفاده کنید.
اگر سرماخوردگی و علائم بیماریتان بیش از 48 ساعت بهبود نیافت حتماً به پزشک مراجعه کنید.
شیرین بیان باعث مهار باکتری مولد زخم معده میشود
شیرین بیان باعث مهار باکتری مولد زخم معده میشود
مهمترین کاربرد گیاه شیرین بیان در زخمهای معده است که باعث مهار باکتری مولد زخم معده میشود و این امر در چند بیمار به اثبات رسیده است.
دکتر نسرین حاجی سید جوادی، کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی گفت: این گیاه به عنوان یک داروی گیاهی مکمل موثر علیه عفونتها محسوب میشود.
به گفته وی شیرین بیان به عنوان گیاهی شناخته شده در دفع سموم، نرم کننده، مرهم، ضد بو، خلط آور، عرق آور، تب بر، ملین و مناسب برای ناراحتیهای قفسه سینه و محرک تولید استروژن در نظر گرفته میشود.
حاجی سید جوادی خاطر نشان کرد : دو عصاره از شیرین بیان به دست میآید که زخمها را التیام یا بهبود میبخشد و به عنوان گیاهی که مرهم طبیعی برای معده، گلو و سایر غشاهای مخاطی است.
وی گفت : همچنین ماده موثر در شیرین بیان باعث فعالیت ضد تورم مفاصل و ضد التیام در بدن انسان میشود.
کارشناس تحقیقات میکروبیولوژی مواد غذایی اظهار داشت : شیرین بیان دارای اثر آنتی اکسیدانی قوی است که از بروز ضایعات تصلب شرایین ممانعت میکند و اثرات ضد میکروبی قوی نیز دارد.
حاجی سید جوادی افزود : از زمانهای قدیم از شیرین بیان برای درمان انواع سرفه در کودکان و بزرگسالان استفاده میشود و در حال حاضر هم در شربتهای ضد سرفه ترکیبات شیرین بیان وجود دارد.
به گفته وی از این گیاه به عنوان یک داروی مسکن در پوست و در درمان تورم مفاصل و روماتیسم میتوان استفاده کرد.
حاجی سید جوادی افزود: این گیاه بر خلاف نامش ماده موثر تلخی دارد و میتوان جوشانده آن را با مقداری شیرین کننده مانند نبات یکبار در روز استفاده کرد.
عناب؛ نرمکننده سینه
عناب از میوههای بسیار مفید است که علاوه بر خواص تغذیهای دارای موارد استفاده زیادی به عنوان یک گیاه دارویی است.
این میوه که میتوان درختان آن را از ایران تا هند و جنوب چین و حتی جنوب اروپا پیدا کرد، در هر منطقهای دارای اسامی مختلفی است. در هند و پاکستان آن را «ایناب» و در شرق آسیا آن را خرمای قرمز، خرمای چینی یا خرمای هندی مینامند.
در ایران بیشتر میوه خشک آن مصرف میشود، ولی جالب است بدانید که در بسیاری از نقاط دنیا میوه تازه آن به صورت سبز استفاده میشود که البته طعم بسیار خوبی هم دارد.
در شرق آسیا عنابهای بسیار بزرگی به اندازه خرما و با رنگهای مختلف از جمله مشکی و قرمز به عمل میآید. میوه عناب دارای خواص طبی متعددی است و در مکاتب طب سنتی کشورهای مختلف جایگاه ویژهای برای کمک به سلامت و درمان بیماریها دارد.
* عناب دارای خواص ضدالتهابی، آرامبخشی، آنتیاکسیدانی، آنتیبیوتیکی و تقویتکننده سیستم ایمنی است.
* عناب در درمان بیماریهای کبدی از جمله کبد چرب مفید است.
* عناب تقویتکننده دستگاه گوارش است و مطالعات بالینی، تأثیرات آن برای رفع مشکلات مختلف گوارش را نشان داده است.
* مصرف عناب به هضم غذا کمک کرده و در جلوگیری از نفخ موثر است.
* تأثیر آن برای کمک به درمان یبوست با مطالعات بالینی مختلف به اثبات رسیده است و به تمام افرادی که از یبوست رنج میبرند توصیه میشود هر روز صبح یک تکه زنجبیل تازه و چند دانه عناب را در یک لیوان آب جوش قرار داده و پس از چند دقیقه این نوشیدنی را میل کنند.
* چای عناب در شرق آسیا یک نوشیدنی بسیار مطبوع در زمستان محسوب میشود که به جلوگیری از سرماخوردگی نیز کمک میکند.
* در طب سنتی ایران نیز مصرف جوشانده حاوی عناب برای درمان سرفه، سرماخوردگی و آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار توصیه شده است.
* این میوه دارویی برای اختلالات جنسی و نازایی نیز موثر است.
* برای کمک به بهبود زخمها نیز مصرف بیشتر عناب توصیه میشود.
* گذشته از خواص دارویی این میوه، عناب دارای ارزش تغذیهای بالایی بوده و سرشار از املاح و ویتامینهای مختلف است و مصرف آن به عنوان یکی از تنقلات مفید در بین وعدههای غذایی توصیه میشود.
با من همراه شوید تا براتون از رخ داد های روزانه بنویسم
دستهبندی
-
پت شاپ
(۱۱) -
گیاهان دارویی
(۸)
کلمات کلیدی
آخرین مطلب
- سنجاب
- بایدها و نبایدهای آب خوردن گربه
- ۹ نکته طلایی در تغذیه و رژیم غذایی گربه + ترکیبات ضروری
- روش های پیشگیری استرس یا اضطراب تنهایی سگ
- مشخصات ظاهری سگ راف کالی
- خرید سگ راف کالی
- تغذیه سگ برنس باید چگونه باشد؟
- هر آنچه که باید درباره سگ برنس مانتن داگ بدانید
- در رابطه با مشکلات سلامتی سگهای برنس
- نظافت پس از خرید سگ برنس مانتن داگ